sâmbătă, 27 februarie 2010

Declaratii de dragoste




Iubirea, nimic mai frumos decat acest cuvant. Toate zarile si marile, toate frumusetile vietii sunt contopite cu acesta , fiecare soapta il contine si fiecare gand il asemuieste cu ceva. Eu il asemuiesc cu tine si nu am ce sa-ti spun altceva decat ca te iubesc mai mult decat as putea exprima vreodata in cuvinte,versuri sau gesturi.

Fiecare cuvant si fiecare soapta ma aduce cu gandul la tine. Fiecare zambet pe care il am pe fata stiu ca provine din inima ta. Sufletul meu nu stie sa iubeasca decat o singura faptura, doar respiratia ta o simte, doar mirosul tau il agreeaza. Te iubesc mai presus de toate frumusetile lumii, mai presus de razele soarelui si adierea vantului, TE IUBESC !

Sunt clipe in care cred ca nu imi merge nimic bine, sunt momente in care sunt descurajat, sunt zile in care nu mai am nicio speranta, nopti care le pierd gandindu-ma aiurea, dar mereu ai aparut tu, atunci cand am avut cea mai mare nevoie. Tu mi-ai spus ca totul e bine, tu m-ai incurajat de fiecare data, tu mi-ai dat speranta necesara si ai adunat toate acele ganduri pierdute pentru mine. Pentru asta te iubesc, pentru ceea ce esti, pentru ceea ce faci si voi inceta sa te iubesc doar in clipa cand imi voi pierde lumina ochilor si atunci cand voi fi deja scrum. Sa nu uiti ca te iubesc !

Pentru ca de fiecare data te vad in orice stralucire a soarelui, din fiecare nor pot desena fata ta, in fiecare picatura de apa chipul tau se rasfrange pentru ca tu mi-ai pictat in suflet un zambet, m-ai facut sa-mi luceasca ochii de nerabdare, m-ai ajutat sa aspir din nou la placut. Iti multumesc si vreau sa iti spun ca te iubesc, iar iubirea ce ti-o port este conditionata doar de zilele ce mi-au mai ramas, pe care daca mi le-ai cere ti le-as da fara nicio ezitare si fara niciun regret. Te iubesc si asta ma va face nemuritor !

Cuvintele nu pot exprima nimic din ceea ce simt, dar voi incerca sa iti scriu simtamintele mele doar ca gandul meu e din nou plecat la tine, iar la tine este si inima mea, la tine sunt si eu. M-ai fermecat din prima clipa de cand te-am vazut. Parul tau stralucea in lumina puternica a soarelui, culoarea pielii tale m-a fascinat, mirosul tau mi-a ramas si acum in suflet, iar deasupra capului parca aveai o aura. Te asemuiam cu un inger cu aripi mari si albe gata sa isi ia zborul, dar care s-a oprit pentru o clipa pentru a ma privi si fascina pentru totdeauna. Oricine ai fi, oriunde ai fi eu te voi iubi intotdeauna si te voi purta in fiecare gand.